Rekordas |
Malonu sulaukti Svečių ( Prisijungti | Registruotis )
![]() ![]() |
Rekordas |
2007-06-16 23:10
Pranešimas
|
|
![]() Buvęs nick: xdvx ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupė: VIP nariai Vardas: Darius Atsiliepimai: +4
hyperventiliacija iki minimumo isvalo organizma nuo CO2 ir viskas tuo pasakyta + 2 metai treniruociu + joga + Arvydo didesni negu standartiniai plauciai
+ (0) - -------------------- |
|
|
|
2007-06-16 23:12
Pranešimas
|
|
![]() Forumo senbuvis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupė: Nariai Atsiliepimai: +20
O kur buvo rekordu registruotojai? bent jau as nemaciau, kad butu buve, tai reiskia rekordas negalioja
+ (0) - -------------------- ![]() |
|
|
|
2007-06-16 23:15
Pranešimas
|
|
![]() Buvęs slapyvardis: RaimisLT ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupė: Nariai Vardas: Raimondas Atsiliepimai: +101
CITATA(PRO @ 2007-06-17 00:12) [snapback]295484[/snapback] O kur buvo rekordu registruotojai? bent jau as nemaciau, kad butu buve, tai reiskia rekordas negalioja Buvo kazkokie zmones,tada Algis dar pasake "Stai cia yra rokordo registruotojai"(ar kazkas panasaus) + (0) - -------------------- |
|
|
|
2007-06-17 09:51
Pranešimas
|
|
![]() Dalyvis ![]() ![]() Grupė: Išmesti Atsiliepimai: 0
bet jus patys pagalwokit kaip jie ten tuos triukus daro juk mes neikertam nu tj db irgi kanors suvele ir mes niex nieko nematem...
juk priesh tuos rekordu fiksuotojus rodytu triukus po nosim ir vistiek nesuprastu tai cia visishkai tas pats taigi juk jau 2 kartus panashiai dare kodel ir trecia ir ketvirta nepadaryt?? + (0) - |
|
|
|
2007-06-17 10:10
Pranešimas
|
|
![]() Užkietėjęs dalyvis ![]() ![]() ![]() ![]() Grupė: Nariai Atsiliepimai: 0
gal jūs neklausėt ka Algužis
+ (0) - |
|
|
|
2007-06-17 10:22
Pranešimas
|
|
|
Forumo senbuvis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupė: Nariai Atsiliepimai: 0
Pranešimai: 1,231 Užsiregistravo: 2006 12 29 Miestas: Vilnius |
Neblogai jie pavare. Respect.
Reiktu mums padaryti rekorda: ilgiausia be oro isbuves forumas Croesus man patiko tavo fraze: "negali tiek zmones be oro but", is kur zinai, tarkim as be oro isbunu pora minuciu ir tai turi reiksti kad daugiau isbuti neimanoma? + (0) - Šį pranešimą redagavo Elendilas: 2007-06-17 10:23 |
|
|
|
2007-06-17 10:39
Pranešimas
|
|
![]() Forumo senbuvis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupė: Nariai Atsiliepimai: +1
Pranešimai: 1,886 Užsiregistravo: 2006 10 21 Miestas: Vilnius |
|
|
|
|
2007-06-17 11:21
Pranešimas
|
|
![]() Forumo senbuvis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupė: Nariai Atsiliepimai: +20
Man jie atrodo tokie pusdurniai, ...., .........,
+ (0) - -------------------- ![]() |
|
|
|
2007-06-17 11:32
Pranešimas
|
|
|
Forumo senbuvis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupė: Nariai Atsiliepimai: +9
-1
CITATA(PRO @ 2007-06-17 12:21) [snapback]295595[/snapback] Man jie atrodo tokie pusdurniai, ...., ........., ant galo jei jie būti neprirakinti nuo tampymo automatiškai būtų pakilę iš vandienio + žinoma, kad geriau per teliką atrodytų. + (0) - Šį pranešimą redagavo Poter: 2007-06-17 11:32 |
|
|
|
2007-06-17 11:48
Pranešimas
|
|
|
Užkietėjęs dalyvis ![]() ![]() ![]() ![]() Grupė: Nariai Atsiliepimai: +1
Kas čia per nesąmonė.
Suprasčiau, gal ir yra teorinė galimybė išbūt 15 minučių po vandeniu. Bet tada smegenis sunaudotų visas deguonies atsargas ir žmogus nebepajudėtų. Bet ne, jis sėdėjo 15 minučių, po to nusprendė paplaukioti, nusimovė grandines (staigiais judesiais, ne tai, kad lėtai), nusisegė kažką nuo kaklo ir taip pasipliuškendamas išplaukė ramiai į viršų. WTF? Per daug keista... + (0) - |
|
|
|
2007-06-17 11:51
Pranešimas
|
|
![]() Forumo ekspertas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupė: Nariai Atsiliepimai: +2
Pranešimai: 2,002 Užsiregistravo: 2006 11 15 Miestas: Vilnius |
|
|
|
|
2007-06-17 12:07
Pranešimas
|
|
![]() Užkietėjęs dalyvis ![]() ![]() ![]() ![]() Grupė: VIP nariai Atsiliepimai: +1
O forume žiūriu daugybė tikinčių pasakų fėjomis =)
CITATA(PRO @ 2007-06-17 11:21) [snapback]295595[/snapback] Man jie atrodo tokie pusdurniai, ...., ........., Bijojo ir apsimetinėjo, kad parodytų tiems, kas žiūri ir tiki, kaip jie bijo ir apsimetinėja. Grandinėmis reikėjo surišti, kad atrodytų dramatiškiau ir vėl gi, kad žiūrovai labiau jaudintųsi ir etc. Grandinės, žinoma, irgi su savo "efektais", taigi nieko smarkiai jos ten nelaiko. Tai, kad jie ten alpo ar išvežė medikai irgi šou (ok šito negaliu 100% žinot). Rekordo nefiksuos, nes jei atvarytų oficiali komisija, tai iškratytų iš tų pseudo-magų visųs "gadget'us" ir jau po 2min jie pilvais į paviršių išplauktų Ir, taip, čia tik mano nuomonė, aš nežiūrėjau to šou, nes man tai totalus crap, jau nepaisant to, kad ankstesnius magiškus Di'Arči pasivažinėjimus po kelių dienų atskleidė (gal ne visiškai, bet teoriškai) keliai.mašinos.žmonės, bet galiu sau leist kritikuot, nes pakankamai visko teko matyt Ir pažiūrėkit žodyne, ką reiškia "iliuzija", tai suprasit gal ką daro iliuzionistai. Ir pažiūrėkit filmą apie Houdinni (yra Linkomanijoj), vo ten tai vyras. + (0) - -------------------- |
|
|
|
2007-06-17 13:24
Pranešimas
|
|
![]() Forumo senbuvis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupė: VIP nariai Atsiliepimai: 0
O forume žiūriu daugybė tikinčių pasakų fėjomis =)
Bijojo ir apsimetinėjo, kad parodytų tiems, kas žiūri ir tiki, kaip jie bijo ir apsimetinėja. Grandinėmis reikėjo surišti, kad atrodytų dramatiškiau ir vėl gi, kad žiūrovai labiau jaudintųsi ir etc. Grandinės, žinoma, irgi su savo "efektais", taigi nieko smarkiai jos ten nelaiko. Tai, kad jie ten alpo ar išvežė medikai irgi šou (ok šito negaliu 100% žinot). ... Mjo... Taigi ir durniui aišku, kad prisirakino tam, jog nekiltų i paviršių, o jeigu įsikabinę laikytusi, tai daug energijos sunaudotų ir tikrai tiek daug laiko neišbūtų po vandenių. Citata iš forumo (tikiuosi en mokate). QUOTE The world record is 8 min and 6 sec by Martin Stephanek. Many freedivers however have done better than that in training. The common mistake everyone makes when looking at these breath hold times is that they believe the brain is without oxygen all the time. Well, the body and the lungs contains lots of stored oxygen, so the brain has plenty of oxygen. When the oxygen levels are getting to low in the body, the brain shuts down most of the systems to further save oxygen. This is called blackout, and the freediver is helpless on his own. This is where it gets dangerous. If he doesnt get out of the water with his head, he may drown. But until the blackout, the brain has got plenty of oxygen.. The training is all about relaxing and controlling your mind.. the diving reflex also helps a lot. Kiekvienam žmogui buvo aišku, kad vairavimas "užsimerkus" yra netikra, nes ten buvo triukas... Kaip ir visi kiti triukai. http://thelongestlistofthelongeststuffatth...com/long56.html QUOTE(Aurimas @ 2007-06-17 13:07) [snapback]295628[/snapback] Grandinės, žinoma, irgi su savo "efektais", taigi nieko smarkiai jos ten nelaiko. Tai, kad jie ten alpo ar išvežė medikai irgi šou (ok šito negaliu 100% žinot). Ir, taip, čia tik mano nuomonė, aš nežiūrėjau to šou, nes man tai totalus crap, jau nepaisant to, kad ankstesnius magiškus Di'Arči pasivažinėjimus po kelių dienų atskleidė (gal ne visiškai, bet teoriškai) keliai.mašinos.žmonės, bet galiu sau leist kritikuot, nes pakankamai visko teko matyt Įdomiai tu čia, grandinės buvo šiaip sau, bet aš to šou nemačiau. Tai iš kur žinai, kokios ten ... buvo grandinės? IMHO + (0) - -------------------- PM neatrašau.
Better to die of thirst than drink from the cup of mediocrity. |
|
|
|
2007-06-17 14:48
Pranešimas
|
|
![]() Užkietėjęs dalyvis ![]() ![]() ![]() ![]() Grupė: VIP nariai Atsiliepimai: +1
=) Okay okay.. grandinės my bad. Dabar pažiūrėjau delfi mini-filmuką, tai šiektiek kitaip viską įsivaizdavau, bet rezultatas pranoko lūkęsčius.
Tokiose pozose suguldyti ir tokiu būdu "visą laiką" filmuojami, tai jie po vandeniu galėjo ir kortom žaist Ok ok, tyliu.. Tegyvuoja televiziniai rekordai! + (0) - -------------------- |
|
|
|
2007-06-17 16:48
Pranešimas
|
|
![]() Forumo veteranas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupė: Nariai Vardas: Vilmantas Atsiliepimai: +21
Pranešimai: 3,655 Užsiregistravo: 2007 03 31 Miestas: Jurbarkas |
Šiandien abu eksperimento dalyviai jautėsi gerai: Norisi keletą dienų pagulėti lovoje, apie nieką negalvoti tik ilsėtis ir ilsėtis. Nei jungiu televizorių, nei atsiliepinėju telefonu. Galvoje tuščia, jokių emocijų, - LNK sakė pasaulio nekvėpavimo rekordą pasiekęs Arvydas Gaičiūnas.
Pasak jo, euforijos dėl pavykusio eksperimento nejaučia: Galvojau jei pavyks, kiek bus džiaugsmo. Malonu, gera, bet iš džiaugsmo nešokinėjame. Nėra energijos. Diana prisipažino, kad jai skauda galvą, jaučiasi pavargusi: Gal dar nesuvokiu, kas įvyko, visi sveikina, o aš nežinau, ką atsakyti į sveikinimus. Jaučiuosi kaip sapne". Magai po eksperimento Gyvi be oro buvo nuvežti į ligoninę, kurioje prabuvo iki ryto. Gydytojai nenorėjo manęs išleisti, nes jiems pasirodė, kad mano kvėpavimas per retas. Gilus, bet retas. Matyt, taip įpratau kvėpuoti per treniruotes, - sakė Arvydas. Medikai paragino ateityje tokių eksperimentų atsisakyti. Diana ir Arvydas sulaukė ir giminių iš užsienio skambučių, kurie sakė jau matę reportažus iš magų eksperimento savo šalių žinių laidose, mat tarptautinė naujienų agentūra AP nusipirko teisę rodyti šį eksperimentą. Nepraėjus valandai po transliacijos, eksperimetu susidomėjo stambiausios Didžiosios Britanijos naujienų televizijos, ypatingą dėmesį rodė Al Jazeera. Alfa.lt + (0) - |
|
|
|
2007-06-17 17:03
Pranešimas
|
|
|
Dalyvis ![]() ![]() Grupė: Nariai Atsiliepimai: 0
pagerino jie ta rekorda ir vsio, jokios apgaules ten nebuvo . aisku tai neigiamai paveiks ju smegenis bet i istorija tai ieis.
+ (0) - -------------------- Ablomas |
|
|
|
2007-06-17 17:10
Pranešimas
|
|
![]() Forumo senbuvis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupė: Moderatoriai Atsiliepimai: +12
Pranešimai: 1,491 Užsiregistravo: 2006 04 10 Miestas: Klaipėda |
CITATA(croesus @ 2007-06-16 22:28) [snapback]295446[/snapback] O tai ka man daba daryt? O tai ka man daba daryt? Ernestan, zinai jei jau parode du ju paskutinius triukus kaip jie sukciavo tai ju vardas man jau sudo vietoj, as ju nei situo nei kitu triuku netikesiu.. Cia kaip skameriai viena kart apgavo tai ir kita apgaus :DDDD Ka daryt, ka daryt, užsikišk, jei neturi įrodymų! Kai pats bent 1% pasieksi, kiek jie, galėsi stukalint, bl. + (0) - -------------------- Kas ieškote interneto Klaipėdoje, galiu pasiūlyti Telelano internetą. Renkantis bet kokį planą Lietuvoje atsiuntimo greitis iki 100Mbps.Pigiausias planas - 25lt/men. Taip pat galiu pasiulyti išskirtinių akcijų, pasiūlymų, kurių negautumėte pas joki kitą tiekeją, net Telelano abonentiniame skyriuje, o tik pas mane. Turiu pasiūlymų ir dėl SKTV ir KTV. Nepraleiskite progos sutaupyti ir naudotis nepriekaištingomis paslaugomis. Kreiptis AŽ.
|
|
|
|
2007-06-17 17:13
Pranešimas
|
|
![]() Forumo veteranas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupė: Moderatoriai Vardas: Ernestas Atsiliepimai: +88
Pranešimai: 3,726 Užsiregistravo: 2006 05 07 Miestas: Tauragė |
CITATA(Leader @ 2007-06-17 18:10) [snapback]295799[/snapback] Ka daryt, ka daryt, užsikišk, jei neturi įrodymų! Kai pats bent 1% pasieksi, kiek jie, galėsi stukalint, bl. Aš 3% kiek jie išbuvo laisvai pasiekiu. + (0) - -------------------- ![]() Geriau kalbėt su vėju, negu kalbėti vėjus.. Net jei laikys kvailiu, vedamu idėjos. |
|
|
|
2007-06-17 17:33
Pranešimas
|
|
![]() Dažnas dalyvis ![]() ![]() ![]() Grupė: Nariai Atsiliepimai: 0
CITATA(Aurimas @ 2007-06-17 13:07) [snapback]295628[/snapback] O forume žiūriu daugybė tikinčių pasakų fėjomis =) Ir, taip, čia tik mano nuomonė, aš nežiūrėjau to šou, nes man tai totalus crap, jau nepaisant to, kad ankstesnius magiškus Di'Arči pasivažinėjimus po kelių dienų atskleidė (gal ne visiškai, bet teoriškai) keliai.mašinos.žmonės, bet galiu sau leist kritikuot, nes pakankamai visko teko matyt Ir pažiūrėkit žodyne, ką reiškia "iliuzija", tai suprasit gal ką daro iliuzionistai. Ir pažiūrėkit filmą apie Houdinni (yra Linkomanijoj), vo ten tai vyras. Atsiprašau aš pabandysiu taktiškai paklausti, ką tamsta esate matęs iš magiškojo pasaulio gadgetų, paslapčių, įrenginių ir panašių eksperimentų. Beje, Houdinni's - nemokėjo nė vienos iliuzijos, jis buvo "Escape Artist'as". Taigi jo išsilaisvinimai - ne iliuzijos. Žmona jam per bučinį perduodavo raktą. Tam išaiškėjus - Houdinni tapo didžiausiu šimtmečio apsišaukėliu ir dabar yra vienas prasčiausiai vertinamų "magų/išsilaisvinimo meistrų" pasaulyje. Beje, Houdinni skelbėsi neapgaunamu "magijos ekspertu", deja ji apgavo. Tikrasis magijos genijus - Dai Vernon. Todėl drįstu abejoti tamstos kompetencija. Pagarbiai, AJS + (0) - -------------------- |
|
|
|
2007-06-17 17:47
Pranešimas
|
|
d'oh
*kukliai susigėdęs patyli ir eina googlintis Dai Vernom'o* O dėl gadget'ų matymo, tai youtube "magic secrets revealed" (išmokau levituot, kaip deividas bleinas!!!) yra įdomiau žiūrėt, negu lietuviškų pseudo-magų pasirodymus. Ir, anyway, geriausia magija yra David Blane arba Koperfieldo parodijose =)) Peace. Tyliu. Beje, pora minčių iš tikrų freedaiverių: http://www.freediving.lt/forum/about47.html + (0) - -------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
Panašios temos
| Temos pavadinimas | Atsakymai | Temos autorius | Peržiūros | Paskutinis veiksmas | |
|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Naujas Lietuvos SA:MP Rekordaswww.los-santos.lt |
11 | Felpsass | 250 | 2010-07-08 15:03 Parašė: Blogis |
![]() |
Lietuvos RopeJumping aukščio rekordaseXtremalu |
34 | Soldier | 2,068 | 2009-08-10 11:29 Parašė: Poter |
![]() |
Firefox download'ų pasaulio rekordasPrisidėk :) |
48 | Silkė | 3,159 | 2008-06-19 12:00 Parašė: korner |
![]() |
Pasaulio rekordasklausimas |